There was an error in this gadget

Monday, 31 December 2012

~Harapan yang sudah diduga~

mencintai tak semestinya memiliki...:)
Alllah dah tentukan jodoh kita untuk siapa

JANGAN MUDAH BERHARAP

BOLEH MENGHARAP
TAPI...
JANGAN TERLALU MENGHARAP

well..xtahu nak tulis entry ap..
apa ertinya,,menunggu dan menanti..kalau ada jodoh insyaAllah...ada ke macan tu??
entah lah..takut nak percaya pada cinta manusia...

actually,da tersuka kat seorang ni...he ask for being his gf but i'm still with my "prinsip"..COUPLE HARAM..

Kenapa nak menghalalkan yang haram kan..no matter how,it still haram.....
Dia janji akan tunggu dan buat masa ni akan jadi Teman Tapi  Mesra..
it's okay for me...:)

i think masa yang akan menentukan segalanya,,
konon boleh tunggu tanpa sebarang ikatan sama ada sah atau tidak..
we wait and see..
hahaha..
tak sampai setahun,,,masing-masing sibuk...
i'm busy with my spm and he busy with  his study in his college..long time no text and call..
everything is okay without him...:)

one week before spm examination finish ago:
I took time to sign in my FB..
wah!!terkejut sangat...
gambar yang tak diduga di wall dia..

he with his girlfriend...
"never lost you"...the album title...

see...what i said...
huh!!terima kasih Allah kerana menjauhkan orang sebegini dalam hidup ku...

No more Teman Tapi Mesra..
may Allah bless you all..:)

thanks being a part of my life...

No comments: