There was an error in this gadget

Sunday, 24 February 2013

{ada apa di SMP negeri 5 Bandung}




Assalamualaikum..>>hye..

entry kali ni cik ani nak share photo je..hehe..
kalu tak suka maaf..ni program yang cik ani join masa form4,,cik ani ke SMP negeri 5,Bandung,Indonesia>>


sekitar SMP NEGERI 5

Bangunan utama
Dataran

Dalam Dewan
menyambut kedatangan kami


persembahan angklung
tarian ...
nama dia salsa nabila
ni macam musikal..ada drama sikit
salsa..yang menari tadi
dia antara anak seni dalam sekolah tu..


tarian tradisional jawa


gelanggang


ni medal SMP tu..







yang ni je kowt untuk entry kali ni..maaf kalu ada yang tak suka..Btw,,memang best gi sana..ni belom shopping lagiii..hehe..
masa nak balik tu,nk naik flight,,disebabkan sakan shopping,sampai kami semua kene tambah duit sebab terlebih timbang barang kami...:)
Alhamdulillah..semua baik hati dan kami semua bekerjasama..
tak dilupakan kepada ibu Faris,yang turut membantu>>ibu Faris kerje kat Air Asia..(diskaun sikit la)..haha..

~memang best Bandung~
ada rezeki,,boleh pergi lagi..InsyaAllah..

6 comments:

Iqbal Rosly said...

nice entry !! keep it up ! pergi bandung utk pe? exchange student ke? btw, salam perkenalan.. jemputlah dtg k teratakku..

http://iqroze.blogspot.com/

Qurratuaini_SNQ said...

thanks..:)..aah..exchange student...salam ukhwah..done visit and follow your blog..btw,nice blog...

Mar Haini Abdul Rahim said...

bestnyeee aini pernah pegi indon ! cayalahhh hehe :D

Qurratuaini_SNQ said...

xde la..:)..alhamdulillah..

Iha Zaliza said...

wahh best2.. Salsa tu mesti berbakat kan dalam alat muzik.. jealous tengok dia pegang cello.. :D

Qurratuaini_SNQ said...

huhu..menari tarian jawa lagi power..