There was an error in this gadget

Tuesday, 12 February 2013

~Aku Player Hockey~

Assalamualaikum...

sebenarnya..tak de idea untuk post entry hari ini tapi terlintas untik post tajuk ni...

actually,aku dapat proposal la konon untuk train player hockey kat sekolah adik aku..
mula tu,teragak-agak jugak..

tapi bila fikir balik..daripada menternak lemak dirumah..
lebih elok lah berkongsi skill yang ada untuk memajukan sukan sekolah dan negara...:)

temapat yang aku dapat untuk train player2 ni adalah kat padang rumput biasa saja..
huhu

okay la tu kan...

:)




hope aku fit lagi la...

~wish me best of luck~


No comments: