There was an error in this gadget

Tuesday, 19 February 2013

~my beloved sister~

Assalamualaikum,,hye...

hari ini cik ani  nak mencoret tentang adik cik ani yang comey sangat..
actually dalam family cik ani,,cik ani ada enam orang adik beradik termasuk lah cik ani,,,
empat lelaki dan dua perempuan...
cik ani sangat rapat dengan adik perempuan cik ani,,maklum lah dia seorang je perempuan..
dia sangat memahami dan sangat penyabar dengan cik ani yang cepat sangat naik angin..

semua rahsia kami share..
sebelum tidur,,mesty share problem..
everything happen kat cik ani mesty dia tahu,,macam tu la sebalik nye..:)

Hari ni cik ani sedih sangat tentang sesuatu,,dia berjaya pujuk cuk ani...

thanks adikku yang comey..

love you so much..



tu lah adik cik ani yang comey...





1 comment:

Mar Haini Abdul Rahim said...

samalah muke korang hehe mcm kembar pulak :D