There was an error in this gadget

Sunday, 24 February 2013

~nice moment~

Assalamualaikum>>hye...

apa khabar semua.??hari ni cik ani tiba2 rasa rindu kenangan lama.hehe..
pergi bandung ngan kawan2 & cikgu...best sangat..
seminggu kat sana rasa sekejap sangat...btw,thanks a lot kepada sekolah kerana telah pilih cik ani untuk join dalam program mobiliti ke bandung..

kami pergi 15 orang,,cikgu 3 dan pemandu pelancong(sorry lupa nama)hehe



cikgu yang pergi.:::cikgu syahirul
                          :::cikgu Khairiah
                          :::cikgu Melissa

kami check in kat hotel Aston Braga
ni bilk cik ani,suaidah,aimi,,semalaman je stay kat hotel ni.
esok nye dah dibahagikan kepasa host parent




      ni semua yang pergi..tapi dalam gambar ni MD xde
                                                             




                                          
                           faratika,cik ani,aimi,suaidah..
                Aston Braga






ni semua girls yang pergi..:)


mula2 sampai SMP 5 Bandung


ni masa pembahagian host parents..
cik ani yang pakai beg hijau
buddy cik ani(sebelah tu)
Dinda Khairunnisa


ni lah mak angkat cik ani dan buddy cik ani..
terkedu sekejap..
tak tahu nak intro camne..hehe



cik ani dan Dinda..
ada iras tak muka kami??hehe



ni wayang golek(wayang kulit)
tapi tak ingat la dekat mana..hehe
best ar...:)
3 jam show..
macam2 ad...




ni pasangan pengacara majlis


ni persembahan..tarian dan angklung

tarian burung merak..comey2 semua


ni lah alat muzik angklung..banyak sangat..
best sangat waktu dia mainkan melody

ni nak abis dah..lepas tu
pengacara panggil suh menari semua..


cik ani dengan penari tu..
semangat giler dia menari dan main angklung,,hehe
sama tak muka kami..:P


ni kat muzium merdeka..
tengok belakang...(sukarnoe)
huhu..banyak lah jugak cik ani tahu
sejarah indonesia nak dapatkan kemerdekaan..:)
haha..


~sekitar muzium~
papan maklumat

ni ukiran pemimpin dalam muzium tu





3 comments:

Mar Haini Abdul Rahim said...

uishh mewah jgk hotelnye... hehe muke cik ani cm muke kawan akak laaa :)

Qurratuaini_SNQ said...

hehe..ye k??..boleh la kenalkan..

Siti Nur said...

wohhoo,best gila walaupun gi bandung je.haha