There was an error in this gadget

Monday, 18 February 2013

~perkenalan yang sementara~

Assalamualaikum..

Hari ini cik ani nak share pasal perkenalan sementara dalam hidup cik Ani mengenai seseorang...:)

apa perasaan korang jika seseorang datang menyapa hati tapi dalam sekelip mata menghilang begitu sahaja..??

okay lah..cik ani teruskan mencoret...:)

masa cik ani form3,abis pmr..rasa macam happy sangat lah..:)
biasalah merdeka sementara..
dijadikan cerita,,ada kawan cik ani ni sorang..bawak handset..huhu..hostel xboleh bawak sebenarnya..
dia bagi lah no kat cik ani..disebabkan gatai tangan..cik ani pown msg la...:)
dan perkanalan kami berlanjutan hampir 2 tahun(tak sampai kowt)..
seriously,,first time jumpa lelaki macam tu..budak tahfiz kata kan..kadang-kadang rasa diri ini tidak layak berkawan dengan orang sebaik dia..

banyak yang dia dah kongsi ilmu ngan cik ani..banyak yang cik ani tahu daripada dia..cik ani memang suka berkawan dengan dia...:)

cik ani amat berharap moga persahabatan kami berkekalan..sepanjang perkenalan dan persahabatan kami pown,,sepatah pown tidak melibatkan hati dan perasaan...alhamdulillah..
cik ani faham..memang dia sangat menjaga iman nya..

tapi,,biasalah..dia diejek oleh sahabat2 tahfiz berhubungan dengan cik ani..apalagi...panas lah dia..dan cik ani mula merasakan jarak dalam persahabatan kami..mula2 okay+faham dengan situasi dia..tapi agak melampau lah kan kalau dia memburukkan cik ani kat kawan2 dia dengan mengataka..

"perempuan tu je beria sangat ngan contact dengan aku"

how dare you..:)!!

tapi dia mintak maaf semula..lepas kejadian tu kami tetap berkawan tapi rasa jurang tu,,dia makin menjauh diri..takkan la cik ani pulak nk beria kan..huhu..:malu sikit:haha

spm is over:::

aik..dia lama betul tak contact..faham budak menghafal alquran...
tapi2 cik ani dapat berita,,dia dah bertunang,,sedih tak terkata hati ini..
terkedu pown ada...
mungkin da sampai jodoh dia..

kepada rakan2 dia yang lain terima kasih atas segala berita..anda semua cik ani percaya..
cik ani pown tak sure,,cik ani ada perasaan tak kat dia...:)

btw,,memang tak dinafikan dia baik + alim +sopan +menghormati wanita..

bertuah sapa dapat awak

segala ilmu yang awak pernah share ngan saya..thanks a lot..alhamdulillah saya dapat terima..perkenalan kita sampai disini sahaja,,


2 comments:

Nur Irdina said...

better tak payah kenal n tak payah mesej... kalau dia jaga iman, dia takkan text prmpuan... hihih =)

Qurratuaini_SNQ said...

betul jugak..huhu..tapi biasalah...