There was an error in this gadget

Friday, 22 February 2013

Zaman Junior

Assalamualaikum>>hye..

"assalamualaikum,tak jawab dosa,jawab sayang"
pernah dengar tak tagline ni..huhu...siapa lagi kalu bukan Maria Elena..:)
cik ani suka tengok video dia dan blog dia..

How it became??

bila cik ani tengok video ni cik ani tiba-tiba teringat zaman junior cik ani..:)
biasalah bila duk asrama,,zaman junior zaman menimba pengalaman,,huhu..
ada satu pengalam yang cik ani tak kan lupa kan,,hehe

waktu form 1,,masing2 comey lagi..(bukan perasan)
lepas habis prep malam..cik ani dan kawan2 pergi lah DEMA(dewan Makan) untuk makan malam sebelum tidor..
DEMA sekolah cik ani tu tak de la besar sangat dan selang antara bahagian laki dan perempuan pown tak jauh sangat..
masa ambik makan tu kan,,ada lah abang senior yang comey ni panggil2 kawan cik ani dan termasuk la cik ani..huhu..
kitaorang wat tak layan dan malu2 la konon kan,,,:)
ambik lah tempat duduk macam biasa...bila lama sikit duduk tu..geng2 abang tadi duduk tak jauh dari kami...entah kenapa lah..waktu tu,,dia panggil..kitaorang wat tak dengar sambil gelak2..boleh pulak,,dengan kejam nye dia baling roti..terkenalah kepala cik ani...adoi

Malu sangat waktu tu..semua orang tengok..cik ani bangun dan terus berlalu pergi..hampir seminggu tak masuk dema lepas prep malam...hahaha..
kalu jumpa ngan abang tu mesty dia senyum sinis...kurang asam<<

tu lah pengalam yang memalukan +menyakitkan hati..

lepas tu,,hujung tahun waktu cuti sekolah..ada jemputan kenduri untuk parent cik ani..parent cik ani ajak la kitaorang semua ke kenduri tu..
pergi la dengan rasa berat lah jugak:)

waktu kat kenduri tu:::

"macam kenal budak ni"???ke pelanduk dua serupa...cik ani rasa ni lah senior yang baling roti ari tu..haha
cik ani berani kan diri tanya "{kenal saya tak}??...dia sengih,,haha..sah!!memang betul...
rupa-rupanya parent dia tuan rumah & rapat ngan parent cik ani...
parents dia cakap..

"aik,,kenal ke anak aunty yang nakal ni"

cik ani dengan pantas nya jawab<<kenal lah aunty,,baik sangat kat sekolah ni...femes sangat kat budak2 junior,,,senir yang baik,,<<
dia boleh senyum kambing kat situ...nasib baik cik ani tak cerita kat parent dia..

#tapi cik ani cerita kat parent cik ani#diorang gelak jew...senior tu pown sekarang dah abis degree..:)
:::senior yang comey  ^_^



No comments: