There was an error in this gadget

Thursday, 7 March 2013



Assalamualaikum>>hye..

ceriakan hidup mu..:D

entry kali ni cik ani nak share perubahan yang cik ani buat dalam sebulan ni..huhu
mungkin agak terlambat tapi alhamdulillah tak terlalu lambat..hehe..
maklum lah,cik ani kan duk hostel 5 tahun,walaupun makan banyak la jugak kat hostel tapi tak de la berat badan naik kat hostel dulu..hampir sebulan jugak cik ani tak exercise kat rumah ni,asyik makan,tidur,online...,,cik ani rasa berat badan naik sangat2..mula2..habis mr google cari maklumat untuk cik ani,cara nak turunkan berat badan..
cik ani pun apa lagi..:D

MISSION START

sekarang berat badan cik ani da turun dan kini normal,sekarang pown cik ani dah selesa bergaul ngan semua orang..hehe..alhamdulillah..:D

niat sihat untuk beribadah kerana Allah..:D

jogging untuk sihat..

berbasikal

1 comment:

Iha Zaliza said...

Niat sihat untuk beribadah kepada Allah.. suka ayat itu.. :)