There was an error in this gadget

Friday, 15 March 2013

Assalamualaikum...>>hye.. salam satu Malaysia..
hari ni cik ani nak bawak satu ayat...


"setiap orang ada kisah tersendiri"

cik ani seorang kawan..sekarang baru rapat semula lepas ambik lesen sama-sama..
dia baik..tak cara hal orang,pendiam dan menyenangkan hati lah..
dulu masa upsr lain kelas tapi bertegur la jugak..
hari ni ada test QTI dia pown sekali jugak..:)
cik ani baru tahu yang dia berhenti sekolah form 3..tak ambik PMR..

kenapa sebenarnya??

dia cakap...nama dia dalam calon PMR tak ada..

dia sebenarnya sekolah kampung dekat ngan tok dia 2 tahun..lepas tok dia meninggal baru dia balik duk ngan parent dia balik...kesian kan..

cik ani tanya lagi..

kenapa jadi macam tu??apa sebabnya...??

pengetua sekolah lama dia tak register pown nama dia dalam sekolah tu dan system pmr..dia da jumpa pengetua direct tapi macam tak dilayan..
pengetua sekolah baru tak boleh la nk buat apa2 kan..\

kesian kat dia..dia pandai la jugak..:)
dah nasib dia..dia malas dah cara hal ni..jawapan dia..:)

kesian dia..wish you best of luck..:D

No comments: