There was an error in this gadget

Saturday, 6 April 2013

kem transformasi generasi baru felda lepasan spm

Assalamualaikum..

apa khabar??cik ani nak cerita sikit program yang cik ani join selama 5 hari..
kem  ni under felda,free of charge dan dapat elaun lagi..:D

kem ni mengabungkan peserta daripada rancangan felda wilayah jengka..
kem ni juga secara tidak langsung merapatkan silaturahim dan menambah kenalan sebagai generasi baru felda..
majulah Felda untuk negara :D
kem ni diadakan di kem bantuan polis Bukit Rokan,negeri Sembilan.

banyak la jugak aktiviti nye,,best..
team building
jungle trekking
flying fox
kuliah
ada karnival u..

okay,cik ani akan perkenalkan sikit demi sedikit..hehe

with my dormmates~
aida,cik ani,pqah
semua cik ani tak kenal...
alhamdulillah dapat mereka yang sporting..
malam dinner
cik ani and ya 

ya,jojo,cik ani
masa ni tunggu untuk berkumpul.
first day sampai kat situ
ni group cik ani (FWG)
masa minum petang..
*mungkin tak semua ada ni*
hah!!ini yang jadi dayang2 dalam group cik ani
diorang akan buat persembahan untuk memperkenalkan group kami.
*tarian beb!
with kad nama
*hilang kena tebus dengan harga rm100
setiap group dibekalkan dengan duit
duit palsu lah..
jojo,cik ani,yana
ni budak laki group cik ani
tapi ramai lagi sebenarnya..
waktu berkhemah dalam hutan
*berkhemah dalam hutan tak kesampaian sebab hujan*
kebosanan menunggu giliran untuk mempersembahkan group kami
tak sangka boleh menang no 3,dah lah nakal sangat group ni
*alhamdulillah
jojo and k-rey


nakal ni!hehe





editing by shima :D
Felda wolfvines Generation(FWG)
ni group cik ani
semua sporting ..:)
thanks you all
last day ..
bye2 semua..


bergambar bersama semua..
ramai sangat..
payah nak describe..hehe..
felda wilayah jengka











No comments: