There was an error in this gadget

Tuesday, 28 May 2013

kepentingan join segmen..

Assalamualaikum..

hye ..:D

tengok tajuk cik ani tu,,hehe,kepentingan join segmen giveaway,contents,bloglist dan sebagainya..

sejak kebelakangan ni cik ani memang addicted sangat dengan join segmen ni..hehe.
dulu,sebelum ni ada jugak kawan tag tapi tak faham la..untuk apa,,
sebenarnya join benda macam ni adalah untuk tambah kenalan dan followers selain beramah mesra dengan blogger lain kan..
Ada jugak segmen yang menjanjikan hadiah tapi cik ani tak berharap sangat pown..sekadar mencari pengalaman dalam dunia blog ni je..
bagi pendapat cik ani jugak kan,,kalau kita join benda-benda macam ni,kita memberi support kepada blogger yang menganjurkan dan mengadakan segmen ni...
Jadi,apa salah nya meluangkan masa untuk join segmen kan..

#jangan sombong sangat,nanty kalau kita buat segmen tak ada orang nak join pulak kang#
hehe..:D

1 comment:

Eda Johari said...

dtg godek sini dan follow :)