There was an error in this gadget

Sunday, 26 May 2013

mencuba sesuatu yang tak pernah terfikir

Assalamualaikum...

kepada semua pembaca cik ani..maaf sangat jika blog cik ani tak memberi banyak manfaat kepada anda semua...hehe
cik ani hanya insan biasa..cuba menjadi orang terbaik dalam hidup ini..:D

okay..tengok tajuk tu..
18 mei 2013,cik ani excited sangat dapat result upu..:D
corse diploma ukur tanah,kat UTM

cik ani pown dapat tawaran matrik kat kedah,changlun..
macam biasalah,semua lepasan spm wajib mengalami masalah ni..
keconfusesan melanda diri dan jiwa..argh!!
so,istikharah is the best way..
memang ramai yang cakap better pergi matrik
ada cakap pulak..ambik je la diploma tu

 selepas istikharah..cik ani rasa memang diploma kat UTM lah pilihan hati dan insyaAllah ia terbaik untuk cik ani..

:::doakan cik ani berjaya dalam hidup::

#thanks kepada semua yang sanggup membaca entry ni..:D

No comments: