There was an error in this gadget

Friday, 9 August 2013

~HARI RAYA~

Assalamualaikum  



selamat hari raya..maaf zahir dan batin...:)) raya ke 2 baru update blog kan..excited terlebih la raya nye sampai tak sempat nak meng-update..hehe
raya tahun ni memang cik ani beraya sakan.. masa first raya lebih pada 10 buah rumah cik ani pergi beraya..hehe
memang pecah perut ler jawabnye..kalau lah ada kencing manis ..confirm  naik kencing manis ni..haha..
malam tu sebelum tidur,bukan main banyak lagi minum air masak..hehe..

#cik ani mohon maaf kepada semua andai tersalah tersilap...mohon maaf lah ye :)
semoga ramadhan yang pergi memberi rahmat kepada kita dan syawal yang tiba diraikan dengan penuh kemeriahan ..hehe

ikhlas dari hati:
cik ani ~short word~

No comments: