There was an error in this gadget

Sunday, 25 August 2013

PERSAHABATAN BARU

Assalamualaikum. . . 

Pergh !!lama tak update blog pasal diri sendiri . . kekok pulak rasanya..huhu
tengok sikit tajuk tu "persahabatan baru" . . 
kenapa tetiba pulak kan update blog pasal persahabatan..macam cik ani sorang pulak yang bersahabat..orang lain pun bersahabat jugak kan. . >_<
Dimana  kita hidup,menimba ilmu,disitu lah kita kena berkomunikasi dan berinteraksi dengan orang lain kan supaya kita akan rasa hidup kita tidak keseorangan. . haha . .betul kan??
baik lah . .straight to the point. . cik ani sekarang belajar kat UTM kl. .
 corse Geomatic engineering (ukur tanah) . . dalam corse ni,cik ani dapat ramai kawan yang secara kesimpulannya cik ani akan hidup dan berinteraksi dengan diorang selama tiga tahun. . for sure lah cik ani kena adapt dengan diorang semua kan. . by hook or by crook. . hehe. . .almost 3 month bersama diorang. . wah!!awesome..masing-masing ada kriteria dan cara masing-masing dan cik ani boleh adapt dengan semua orang walaupun kadang-kadang ada ketidakselesaan. . hehe. .biasa lah tu..manusia kan. . 

:>tu je kowt coretan cik ani dalam entry ni. . meh!kita tengok gambar pulak. . huhu . . 



waktu ni,hari last Megat(berbaju hijau) bersama kami
Megat lepas daripada dua bulan,dia decide untuk ke ALAM
waktu beraya rumah Min. . tak semua girls yang pergi. . 
Dinner kat warung. .(ope)

iftar jamaie bersama senior ddpl,dewan besar utm kl

iftar jamaie. . girls ddpl. .2 orang laki tak ada . . hehe


jamuan raya dan ramah mesra bersama Dekan. .
yang ni je ddpl yang pergi . .yang lain struggle sangat untuk quiz. . hehe




player badminton untuk Geo. . hehe
festival ksj  . 
kami sedia beraksi. . hehe .
 . . cik ani rasa setakat ni,gambar-gambar yang dalam ni memang sikit je. . maaf sangat . .sekadar coretan hidup cik ani disini. . huhuhu. . 
#gambar ni random sahaja ..classmate cik ani 36 orang. .agak mustahil untuk upload semua dalam ni. .
semoga persahabatan kami semua diberkati oleh Allah. . dan semoga antara kami erat tautan hati nya dan saling berkasih sayang kerana Allah . 


~sekian sahaja daripada cik ani . . :3

No comments: