There was an error in this gadget

Wednesday, 14 August 2013

SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak lancarkan SEGMEN baru! Yang mana segmen ni dibuat untuk meraikan HARI RAYA AIDILFITRI.So apa lagi tunggu?? Jom sama2 memeriahkan segmen DJH ni!!


  1. FOLLOW Blog DJH, Add To Circle Google +Mohamad Khairil dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Buat entri bertajuk SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. * WAJIB
  4. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  5. Peserta mesti saling2 blogwalking dan follow mengfollow!! :D


LIKE FANPAGE DJH!!


Senarai Hadiah!!

3 x RM5 TOPUP

10 REVIEW BLOG.


Harapannya supaya ramai yg akan join,so angah harap korang jugak boleh promote2 selalu la oke :D,selain tu,angah jugak korang boleh support angah...nanti kalau korang buat Segmen/Giveaway,angah pulak support korang!! :D

9 comments:

zulhilmi tempoyak said...

best of luck.. selamat hari raya.. :D

Invisible Me said...

Datang dari segmen yg sama. Entry saya :)

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga...malam ni tamat...joom join..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

Maisarah Aisya said...

datang mmbalas kunjungan . comel blog awk =)

http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

pha is said...

salam ziarah...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

Azlealee Bashir said...

Ddone follow.Selamat hari raya.

Norhasniza Khalid said...

mama datang dari segmen yang sama, done follow..
salam perkenalan dari mama ye..


http://mamamamy.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

Eira Aikawa said...

Eira singgah sini..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

Sue Sopian said...

salam aidilfitri..
balas kunjungan ke sini dr segmen yg sama..

http://ceriterawarnawarnikehidupan.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html