There was an error in this gadget

Sunday, 8 September 2013

Assalamualaikum . . .

"selamat hari Lahir"."happy Birthday","sanah helwah" untuk diri cik ani yang sudah tua. . hehehe.  .
cik Ani hari ni dah 18 tahun 3 hari .. baru  nak update entry kan. .hehe. .
tahun ni cik ani sambut birthday kat dunia universiti. . huhu. . selalu kat sekolah. . :)
hakikatnya tak banyak kelainan pun . .
cik ani sambut birthday tahun ni dengan baca yasin untuk diri sendiri kebetulan birthday cik ani hari jumaat
 (6 sept). . huhu. . alhamdulillah. .
pastu,tetiba akak senior ajak main futsal,so,dengan hati gembira main futsal non-stop 2 hour (8 pm-10 pm) . huhu..memang best . .serious talk . . hehe. . .


tu antara sambutan untuk diri cik ani sendiri la. .huhu. .
ingat dah habis. .*pukul 12 tepat*disebabkan esok jumaat,baru habis test physics yang sangat senang. .
corsemate cik ani bercadang nak tengok movie,bilik min(one of my classmate) . .
masuk ketuk pintu. . bukak 2 pintu terus kena baling bedak!! wah!!bedak . . haha
selalu tepung kan . . .tanya kenapa baling bedak. . sebabnya tepung kat coop habis. . huhu
tapi tak pe jugak . .wangi lah cik ani . .

kelakar kan!guna bedak ni . . huhuhu

thanks kawan-kawan. . dari #ddpl . .

cik ani sangat hargai . . thanks. . ucapan daripada anda semua. . tak perlu hadiah yang besar,cuma cik ani harapkan doa daripada anda semua agar hidup cik ani berada dalam rahmat Allah. . .

azam cik ani kerana usia semakin meningkat ::
>menambah amalan sunnat dan memperkukuhkan ibadah wajib!
>menjadi anak yang solehah.

     tiada aset yang lebih penting bagi ibu bapa melainkan mendapat anak soleh dan solehah

 >cik ani perbaiki diri agar lebih berwawasan dan berfikiran tidak terlalu emosional tapi profesional. .
> belajar bersungguh-sungguh dan berjaya dalam pendidikan. . menuntu ilmu.yang berfaedah .
>mencari bekalan untuk akhirat jua. .

#coretan cik ani untuk entri. .  .cik ani insan yang banyak kekurangan . . :)

Alhamdulillah ya Allah . .





No comments: