There was an error in this gadget

Wednesday, 16 October 2013

i'm back . .

Assalamualaikum . .

Kebahagiaan itu adalah kesyukuran .. 

hehe. . cik ani dengan rasminya dah tamat sem satu, , dah habis final . . tak lah excited sangat tapi adalah jugak perasaan itu..hehe. .

okay,first of all,,walaupun cik ani tahu tak ramai pun mengunjungi ruang cik ani .. tapi cik ani rasa tak sempurna selagi tgak update entri ni. .*ceh* . . haha. .

baik lah . .entri kali ni sekadar luahan semata-mata. .banyak sangat cik ani observe setakat ni. . .banyak sangat perbezaan yang sangat sangat ketara antara kehidupan sekolah dan kehidupan university. .
and i'm really miss my scholl time. .

first,kalau kat sekolah dulu..rasa semua orang sayang kita. .*konon*
sekarang, , tak pung .. semua sendirian berhad. . .means lecturer pun tak kisah kita gi ke tak kuliah,kita tidur dalam kelas,kita siapkan ke tak tutorial,dan ibadah kita tak ada orang guide. . hehe,. . pandai pandai sendiri la awoookk ye. .. hehehe. .
tapi,ada satu yang best. . .cik ani tiap-tiap minggu boleh balik rumah tanpa mintak tandatangan warden . . haha..dulu kalau nak balik. . sampai kena cari warden keliling bilik guru . . kalau tak pun ,kena ketuk pintu rumah warden ., . .tapi university tak. . it's up to you . .


yang penting . . jangan sampai melampau sangat ponteng kelas,jangan sampai merosakkan diri kita. . dan jangan sampai menghancurkan harapan keluarga kita. . .belajar untuk berjaya. . .
'


*Entri selepas final ..  maaf,macam tak best je. .. haha..baru habis final so lama tak mengupdate blog ni. . dah berhabuk bagai . . semua reader pun macam dah tak ingat blog cik ani ni . . dan sebaginya ..

btw, , satu kepuasan apabila cik ani dah update untuk malam ni .. .

*** 1.32 am***
**17.10.2013**
*thursday*

#selamat malam semua. . salam aidiladha . . . :)

2 comments:

Syahadah_Li said...

sem satu sesi suai knl..nant bila adik dh abes blaja...adik msti rindu moment mula2 masuk uni :)

http://syahadah91.blogspot.com/2013/10/its-fragile-handle-with-care.html

muhammad hafiz said...

Jgn nakal2 kt rumah :-)