There was an error in this gadget

Friday, 17 October 2014

Cik Ani Kembali



Assalamualaikum dan salam sejahtera ^^

Lama sangat tak jadi keybord warrior ni . . hmm.. nak kata makin sibuk kat universiti tak ada lah sangat tapi entah laa. . malas punya pasal .

Dua tiga bulan sebelum ni ada jugak jenguk blog sendiri ,  tapi tak terdetik apa-apa pun nak berkongsi . tetiba nak dijadikan cerita,sorang kawan cik ani ni adalah rajin sangat nak baca entri-entri cik ani. .

Kawan :kenapa blog kau dah tak boleh bukak? dah deactived ke apa?
cik Ani :eh,tak ada lah . .ada je lagi. tapi lama dah tak update . .
Kawan  :serious tak boleh bukak ni . .
Cik Ani :Nanti aku check!

tapi apa yang mengejutkan cik ani . . Blog memang tak boleh bukak,dan terkena malware. . hmmm dah malas nak ambik tahu . . hmm..tak de effort langsung kan? teruk kan? hahaha

Hari ni hari yang bersejarah,ecehh.. bila cik ani google untuk bagi solution pada permasalah blog cik ani  . .hehe



Cik Ani pun click pada online virus scanner


Masukkan link Blog



Done






Terima kasih kepada  http://hanifidrus.blogspot.com/2014/09/hanif-idrus-blog-kena-malware-pingbusuk.html untuk simple solution but meaningfull :)
Alhamdulillah . . dah boleh bukak macam biasa.
in shaa Allah lepas ni akan terus berkongsi dan akan terus menulis dalam blog ini . . 

terima kasih kepada yang sudi membaca . .

Cik Ani yang lama menghilang sudah kembali :)

No comments: