There was an error in this gadget

Saturday, 18 October 2014

Tiada Pertemuan tanpa perpisahan ~

Assalamualaikum dan salam sejahtera. .

    hmm. tengok tajuk tu,panjang ke?


dengan air mata yang bercucuran dan hati yang terpaksa disadokan cik ani menulis entri ni . .crying

Perpisahan yang cik ani maksudkan adalah disebabkan tahun tiga dah nak pergi practical .. sem depan dah tak jumpa diorang . . cik ani rasa macam kehilangan akak dan adik beradik ~

Pergi bulatan gembira bersama-sama,makan dalam dulang yang sama,tidur dalam keadaan tak selesa bersama,berprogram bersama,susah senang bersama.Main futsal bersama,Terasa hati pun bersama ..

rasa cepat sangat masa berlalu hari demi hari . sad Kesibukan masing-masing sebelum ni sebenarnya tak pernah memudarkan kasih sayang kami dalam berkongsi cerita dan nasihat untuk muhasabah diri sendiri .." Mereka yang selalu memberi nasihat saat diri lalai,mereka yang selalu mengambil berat saat diri keseorangan,mereka yang selalu memberi kan kata-kata semangat love struck ..  "

cik ani sayang mereka kerana Allah . .Moga Allah permudahkan segala urusan mereka ~
cik Ani amat berharap agar ukhwah kami terus mekar walaupun jauh dimata tapi tetap dihati call me ..

moga kita boleh berbulatan gembira lagi,makan sedulang lagi,tidur sebantal lagi . susah senang bersama lagi ..

walaupun hati tak merelakan pemergian tapi sampai disini sahaja kita dapat bersama  . . jalan kehidupan masing-masing perlu diteruskan  ..

terima kasih kerana sudi hadir dalam hidup ini ~ sayang semua kerana Allah !

"sahabat yang baik adalah mereka yang mengingatkan kamu tentang Allah"


"people will come and go but memory stays forever"



Terima kasih pada yang sudi membaca ~

2 comments:

ceria vita said...

sahabat senang, mudah dicari
sahabat duka, sukar dicari

jemput datang ye

Invisible Me said...

Moga ukhuwah persahabatan cik ani berpanjangan.