There was an error in this gadget

Friday, 16 January 2015


 Assalamualaikum crying
It is a lonely feeling when someone you care about become a stranger 
Sebelum ni cik Ani baca sekadar baca je quote atas tu,dan tak pernah dan cuba ambik fikirkan.
tapi sekarang,ia sedang melanda diri cik Ani . .

Cik Ani tak pasti sama ada cik Ani yang terlalu busy ke apa,tak ada masa untuk dia ke macam mana,sampai cik Ani rasa seriously akward bila dengan dia. . hmmmm

adakah ini cuma godaan syaitan yang nak menjejaskan persahabatan kami. .atau sebab dia ada someone special dan dia dah tak memerlukan cik Ani lagi . .ouh,satu demi satu persoalan menghantui. .

Bukan cik Ani tak cuba untuk baik semula atau memperbaiki akhlak cik Ani dalam bersahabat dengan dia tapiiii .. nothing change to her.. arrrgghhhh!!!!

apa yang cik Ani boleh buat adalah :

cuba positifkan diri,dan jangan terlalu mengharapkan dia dalam friendship.try move on sikit demi sikit tapi jangan buang terus kerana dia pernah jadi sahabat baik cik Ani dan CIk Ani selalu ingat tentang kebaikan yang dia pernah buat untuk Cik Ani. .

cik Ani pun kena cuba dan try dan sedaya mungkin untuk lebih independent dalam menjadi seorang yang keseorangan.kerana Allah sentiasa ada dan ingat dalam kubur pun sorang jugak . . .
Cik Ani bukan tak de kawan.cuma bestfriend yang tiada untuk sharing every single of things time out

doakan cik Ani terus tabah ye para pembaca semua broken heart

-Terima kasih kerana sudi membaca-

1 comment:

Saljiah Zafirah said...

Amin, semoga tabah dengan segala dugaan =)