There was an error in this gadget

Wednesday, 14 January 2015

Roller Blade

Assalamualaikum happy

Haiiii pembaca cik Ani  winking

Entri kali ni cik ani nak cerita pasal pengalaman cik Ani main Roller Blade . .

Acctually bukan lah pengalaman sangat tapi sekadar perkongsian ringkas,kan short words . .tak boleh laaa berjela-jela .. .

Pengajaran daripada main roller blade petang semalam di taman tasik titiwangsa adalah,Kita kena berani mencuba sesuatu walaupun kita tahu risiko kita gagal adalah tinggi . .kenapa kita tahu gagal?apa yang cik Ani maksudkan ?kan kalau main roller blade,nak stand pun ketaq lutut!malah jatuh lagi . .tu lah gagal. .Tapi bangkitlah untuk teruskan!

bayangkan lah cik Ani dal lama sangat tak main roller blade,last darjah 4,tetiba semalam yang berumur 20 tahun nak main semula . .

Main biasa lah akan jatuh,bangun,jatuh,bangun,jatuh dan bangun . .Alhamdulillah berjaya surprise

satu lagi,"wiil power" yang ada dalam diri kita sendiri yang membolehkan kita berjaya melaksanakan sesuatu keinginan kita tapi ingattttt dengan izin Allah Juga . .

Pesanan cik Ani,kepada yang takuuuttt nak cuba roller blade,tenang kan jiwa,lapangkan dada dan yakin anda bolehhhh !!!!!   ROLL,ROLL,ROLL rolling on the floor

Salam sayang daripada cik Ani kepada Pembaca love struck

-Terima Kasih Kerana sudi membaca-


1 comment:

Papaglamz said...

Sama mcam ice scating... Kne yakin.. Tenang.. Mule2 jatuh.. Pastu x jth slalu dh.. Hehe